Trwale usuń wydarzenie w MyRun i wszystko, co zawiera, czyli albumy, zdjęcia, tagi, znaki wodne i dane logowania. Historia zamówień zostaje zachowana.
Usunięcie wydarzenia jest trwałe i kasuje wszystko, co się w nim znajduje. Nie da się tego cofnąć.
Kroki
- Otwórz Events na pasku bocznym i kliknij wydarzenie (albo ikonę koła zębatego na jego karcie).
- Kliknij zakładkę Settings i przewiń do karty Delete event na dole.
- Kliknij Delete event.
- Okno potwierdzenia zapyta "Are you sure you want to delete «your event»?". Kliknij Delete Event, aby potwierdzić.
Co zostanie usunięte
- Wszystkie albumy i zdjęcia wydarzenia razem z ich tagami AI i statystykami albumów.
- Znaki wodne wydarzenia, dane logowania uczestników (wydarzenia prywatne), statystyki i ceny zdjęć.
Dobrze wiedzieć
- Historia zamówień i sprzedaży zostaje zachowana w twojej dokumentacji także po usunięciu wydarzenia.
- Jeśli chcesz tylko tymczasowo ukryć galerię, zamiast ją usuwać, ustaw wydarzenie jako prywatne (zobacz Ustawianie wydarzenia jako prywatnego) albo cofnij publikację jego albumów.
Chcesz wypróbować MyRun?
Załóż konto i otrzymaj 5000 zdjęć za darmo: rozpoznawanie w cenie, bez abonamentu.
Nie ma tu tego, czego szukasz?